Mandalorian, jeden z hitov Disney+ © Lucasfilm Mandalorian, jeden z hitov Disney+ © Lucasfilm

Do sveta Star Wars sa diváci vrátia už v októbri.

Globálny ošiaľ nielen fanúšikov Hviezdnych vojen priniesol seriál Mandalorian. Príbeh s azda najrozkošnejšou postavičkou v histórii sci-fi tvorby bude pokračovať. Baby Yoda sa vráti v druhej sezóne na streamovaciu službu Disney+. Tá je nateraz, žiaľ, na Slovensku nedostupná.

Prvú novú epizódu uvedie služba 30. októbra. Na povrch už unikli niektoré spoilery o deji. Tie vám, ore zachovanie prekvapenia, neprezradíme, pozrieme sa však na herecké obsadenie. Do úlohy Mandaloriana sa vráti Pedro Pascal, tešiť sa môžete aj na Ginu Carano, Carla Weathersa a Giancarla Esposita. Milovníkov Star Wars poteší prítomnosť Boba Fetta, lovca odmien, ktorého stvárni Temeura Morrison, ktorý túto postavu stvárnil vo filme Star Wars: Epizoda II – Klonovaní útočia. V druhej sezóne sa má objaviť aj Timothy Olyphant. Možno ho nájdete aj v najnovšom traileri:

Na záver ešte jedna klebeta, ktorej sa však dá veriť – sezóna s číslom 3 je potvrdená. Kedy sa dostane na svetlo sveta sa ešte nevie, produkčná spoločnosť však už má pracovať na jeho výrobe. Cesta Baby Yodu domov sa tak zrejme ešte poriadne natiahne.