South Park © 2020 Comedy Central South Park © 2020 Comedy Central

Prosby divákov boli vyslyšané, South Park sa vracia napriek tomu, že po svete zúri pandémia. Na 30. septembra si tvorcovia pripravili pandemický špeciál. A nielen oni.

Koronavírus zasiahol aj mestečko South Park v Colorade. Kým niektorí sa na aktuálnej situácii snažia zbohatnúť, iní sa boja o vlastný život. V 23. sérii sa dej točil najmä okolo Tegridy farmy Randyho Marsha, na ktorej predával marihuanu. Obľúbenú postavičku neopomenuli tvorcovia ani v novom traileri, predávať sa zrejme bude „pandemický špeciál“. Mládež z mesta sa medzitým vráti do škôl. Tie však vyzerajú úplne inak – zmení sa sedenie, učiteľ, aj samotný Eric Cartman, ktorému návrat do vyučovacieho procesu nie je po vôli. Návrat hlási aj partia pofidérnych policajtov. Tentoraz sa však miesto vyšetrovania budú venovať učiteľstvu.

Šou, ktorá počas svojho vysielania vyvolala mnoho kontroverzií, sa vráti 30. septembra. Zatiaľ nie je jasné, kedy sa diváci dočkajú aj ďalších epizód, že sa tak stane na jeseň, je však veľmi pravdepodobné. Potvrdené boli už aj ďalšie tri sezóny, kreslený seriál sa tak natiahne minimálne na 26 sérií.

Ak si chcete skrátiť čakanie na nové epizódy, nájdete ich voľne a legálne dostupné na tomto linku. Potrebné sú však znalosti angličtiny. Série 1, 18, 19, 20, 21 a výber najlepších epizód sú dostupné aj na Netflixe s českými titulkami.