Cherry © 2020 Apple TV+ Cherry © 2020 Apple TV+

Režisérske duo z Avengerov spája sily so Spider-Manom. V tomto prípade však nepôjde o komiksový film o superhrdinovi, hoci hlavný hrdina sa tak možno občas bude cítiť.

24-ročný Tom Holland sa upísal ďalšej spolupráci s bratmi Russovcami, v tomto prípade však pôjde o čosi vážnejšiu rolu, než o postavu pavúčieho muža. Film Cherry, ktorý bude dostupný na službe Apple TV+, vychádza z knižnej predlohy Nica Walkera. Rozpráva príbeh mladíka Cherryho, ktorý sa už počas štúdia na univerzite prihlási do armády. V snahe zvládnuť všetok tlak začne skúšať drogy a okrem štúdia, vojenčiny a svojej priateľky (Ciara Bravo) sa začne venovať aj lúpeniu bánk. Jeho nepriateľom budú okrem závislosti aj rôzne paranoidné predstavy.

Joe a Anthony Russovci už pracovali na tímových filmoch o Avengeroch, ich práca je spätá s Kapitánom Amerika (Captain America: Zimný vojak, Captain America: Občianska vojna) a s tímovkami Avengers: Nekonečná vojna a Avengers: Endgame. Dátum premiéry novinky Cherry je naplánovaný na 12. marca.