Willy's Wonderland © 2020 Saturn Films Willy’s Wonderland © 2020 Saturn Films

Že sa Nicolas Cage upíše filmu akéhokoľvek žánru, to už dávno vieme. Čoskoro sa na dočkáme novinky Willy’s Wonderland, ktorá bude hororom, thrillerom a možno aj komédiou. Z traileru to nie je jasné, vyzerá to však tak, že sa napriek násiliu poriadne nasmejeme.

Nicolas Cage si zahrá postavu nočného strážcu, ktorý sa do tohto zamestnania dostane len na jednu smenu. Po havárii na aute v akomsi zapadákove potrebuje služby mechanika, nemá však dosť peňazí. Majiteľ detskej reštaurácie, ktorá v sebe skrýva veľa prvkom zábavného parku, mu dá zaujímavú ponuku. Ak na tomto mieste zvládne jednu noc, majiteľ reštaurácie všetky opravy na jeho aute zaplatí. Cageova postava dostane niekoľko varovaní, hračky však, ako už asi očakávate, začnú ožívať. No a kým si mechatronické bábky brúsia zuby na hlavného hrdinu, ani on nenecháva nič na náhodu. Podľa traileru to vyzerá tak, že divák bude mať zmätok v tom, kto je lovnou zverou a kto je, naopak, lovcom.

Cage vo filme nebude sám, okrem partie tínedžerov si v tomto úlete zahrá aj niekoľko ďalších postáv. Za vlasy pritiahnutý dej môže byť vynikajúcou komédiou či paródiou, ale môže sa stať, že bude sklamaním. Málo známy režisér Kevin Lewis na konte nemá výraznejší úspech, myslíme si však, že táto novinka (nielen vďaka hlavnému hrdinovi) stojí za pozornosť.

Film Willy’s Wonderland pôjde rovno do digitálnej distribúcie, online ho nájdete od 12. februára.