Wonder Woman 1984 (2020) © Continental Film Wonder Woman 1984 (2020) © Continental Film

Len pár dní po premiére boli splnené sny fanúšikov filmov o superhrdinke Wonder Woman. Tretia časť série s herečkou Gal Gadot v hlavnej úlohe bola potvrdená!

Pár hodín v kinách u nás stihol film Wonder Woman 1984 ešte absolvovať, potom sa všetky sály so strieborným plátnom zavreli. Podobné to bolo všade vo svete, no snímka o superhrdinke sa napriek ťažkej situácii, v ktorej mala premiéru, dočká pokračovania. Tretí diel trilógie by mal zavŕšiť sériu.

Ako jeden z mála očakávaných kinohitov neposunul film svoju premiéru na budúci rok, miesto toho si fanúšikovia mohli pozrieť novinku na plátne aj v pohodlí domova. Len pár dní po kinopremiére zamierila snímka na streamingovú službu HBO Max. Odtiaľ sa zrejme informácií o počte videní nedočkáme, podľa aktuálnych údajov však v kinách zarobil druhý diel Wonder Woman takmer 120 miliónov dolárov. Výrazne sa mu darilo najmä v Číne, ale napríklad aj na Taiwane.

Štúdio Warner Bros. okrem tretieho filmu potvrdilo aj obsadenie hlavnej hrdinky. Že ňou bude opäť Gal Gadot určite nikoho neprekvapí. Režisérsku taktovku si v rukách necháva Patty Jenkins, ktorá v minulosti režírovala film Monštrum s Charlize Theron a na starosti bude mať aj novú Kleopatru, opäť s Gal Gadot v hlavnej úlohe.

Zaujímavé bude sledovať, ako bude režisérka stíhať prácu na novom filme. Na starosti totiž bude mať okrem novej Wonder Woman a Kleopatry aj film zo série Star Wars s podtitulom Rogue Squadron. Ak sa ešte stále rozhodujete či si pozrieť Wonder Woman 1984, možno vám voľbu uľahčí naša recenzia.