Ted Lasso © 2020 Apple TV+ Ted Lasso © 2020 Apple TV+

Boj o Premier League sa môže začať, streamingová služba Apple TV+ oznámila, že toto leto sa vráti populárny tréner Ted Lasso v druhej sérii rovnomenného seriálu.

23. júl je dátum, ktorý by si mali všetci fanúšikovia zaznačiť do kalendárov. Vtedy totiž jabĺčková služba vypustí prvú epizódu druhej sezóny a my sa dozvieme ako sa posunul príbeh okolo amerického trénera s obrovskou vášňou pre šport a trošku slabšími znalosťami futbalu. Novinky má nielen on, ale aj jeho klub Richmond.

Po vypadnutí z najvyššej anglickej súťaže sa, aspoň podľa traileru, zdá, že jadro tímu ostalo pokope. Záchrana v minulej sezóne nevyšla, teraz bude cieľom dostať sa späť medzi najlepšie tímy Anglicka. Proti tímu Teda Lassa stojí smola, hnev fanúšikov, sklamanie vedenia klubu a nepríjemné remízové výsledky. Nič z toho mu však nevezme jeho typický nákazlivý optimizmus a snahu ponúknuť koláčikom každého, kto mu príde do cesty. Teda, možno nová tímová psychologička, ktorú uvidíte aj v traileri.

Seriál Ted Lasso sa stal minulý rok nečakaným hitom. Zaujal divákov aj kritikov, Jason Sudeikis si vyslúžil Zlatý Glóbus pre najlepšieho seriálového herca v muzikáli alebo komédii, séria bola nominovaná aj v kategórii pre najlepší seriál. Apple sa rozhodol Teda Lassa po úspešnom debute počas minulého augusta obnoviť aj pre 2. a 3. sezónu. Seriál pritom vznikol na námet úspešnej staršej série reklám.

V druhej sezóne sa okrem Sudeikisa, ktorý si okrem hlavnej úlohy vezme na plecia aj jedno z producentských kresiel, objavia v seriáli aj známe tváre z prvej série. Vráti sa Hannah Waddingham ako majiteľka klubu Rebecca Welton, Brendan Hunt ako kouč Beard, Juno Temple ako Keeley Jones, Brett Goldstein ako skúsený vodca tímu Roy Kent a napríklad aj James Lance ako ostrý a úprimný novinár Trent Crimm.