How I Met Your Mother © 20th Century TV How I Met Your Mother © 20th Century TV

How I Met Your Father. Tak sa bude volať seriálová novinka streamingovej spoločnosti Hulu, ktorá bude mať veľa spoločného s populárnym seriálom, ktorý pred pár rokmi bodoval u divákov.

Seriál How I Met Your Mother priniesol svojho času 9 zaujímavých sérií príbehu s novátorským prístupom. Ako som spoznal vašu matku používal pohľady do minulosti aj budúcnosti a rozprával príbeh mladého architekta Teda Mosbyho, ktorý rozprával svojim deťom komplikovaný a kľukatý príbeh o tom, ako sa zoznámil a oženil s ich matkou. Úspešné prvé série zaujali divákov po celom svete, treba si však otvorene priznať, že neskoršie časti už strácali dych a nápady a finále a vlastne aj celé posledná séria bola sklamaním. Napriek tomu sa How I Met Your Mother nezmazateľne zapísal do histórie sitkomov.

Na úspešnú tradíciu chce nadviazať streamingová spoločnosť Hulu. O spin-offe z pohľadu matky, ktorá by deťom rozprávala o stretnutí s ich otcom sa hovorilo už počas výroby pôvodného seriálu. K tomu však nikdy neprišlo a nateraz ani nevedno, či okrem podobného názvu bude mať novinka niečo spoločné s pôvodným seriálom. Scenáristicky ho prevezmú Isaac Aptaker a Elizabeth Berger zodpovední za seriál This is Us. Autori pôvodného seriálu Carter Bays a Craig Thomas budú producentmi.

V hlavnej úlohe sa predstaví herečka Hilary Duff. Svojmu synovi bude rozprávať príbeh o tom, ako sa v roku 2021 snažila nájsť toho správneho partnera za pomoci zoznamovacích aplikácií a rôznych online aj offline možnosti. Hulu si objednalo prvých 10 epizód.