/Nedávno som vás informoval a druhom pokračovaní hororu Oko od známej bratskej dvojice Oxida a Dannyho Pangovcov. Nespomenul som však, že sa dokončuje ich ďalší projekt, nemenej zaujímavý, ba dokonca je možné, že to bude čierny kôň medzi pripravovanými horormi.

Desivo vyznieva už samotný názov The Messengers alebo ak chcete poslovia. Príbeh sa bude odohrávať podobne ako Shyamalanove Znamenia na samotke, s tým rozdielom, že namiesto kukuricového poľa nechali Pangovci vyrásť okolo domu slnečnice. To však nie je všetko, pretože dom je obklopený temným lesom. Ak dumáte nad názvom filmu z časti vám ho teraz objasním.

Messengers sú neznámi poslovia, ktorí sa pokúsia nadviazať kontakt s čerstvo prisťahovanou rodinkou. Nejde o obyčajných ľudí, sú to duchovia, ktorí sa vznášajú nad slnečnicovým poľom. Ich pôvod nie je známy.

Prvý kontakt nadviažu s najmladším členom rodinky. Je ňou 15-ročná Jess a zahrá si ju filmová dcéra Jodie Fosterovej z vynikajúceho Úkrytu. Jej meno je Kristen Stewartová (na fotografii). Rodičia si však o svojej dcére myslia, že nie je úplne pri zmysloch a tak jej príbehom o duchoch veľmi neveria. Chyba.

V ďalších úlohách sa predstavia napríklad Penelope Ann Millerová (Čas prebúdzania, Carlitova cesta), John Corbett, William B. Davis či Dylan McDermott (S nasadením života).

Zaujímavé, čo poviete?