No Time to Die © 2020 Universal Pictures No Time to Die © 2020 Universal Pictures

Na premiéru novej bondovky čakáme poriadne dlho, posunula sa už o rok. Hovorí sa, že by mohla miesto kín zamieriť rovno na streamovacie služby.

V posledných dňoch sa na viacerých weboch zameraných na filmy, objavili informácie o možnosti, že film No Time to Die by miesto kín mohol zamieriť na streamingové služby. Horúcim kandidátom mal byť Netflix, k rokovaniam mal byť prizvaný aj Apple. Všetko však, zdá sa, boli len šumy, ktoré mali ďaleko od pravdy.

„Tieto klebety nebudeme komentovať. Film nie je na predaj. Vydaný bude v apríli 2021 a pôjde do kín,“ vyjadrila sa hovorkyňa spoločnosti MGM, ktorá je producentom filmu. Spomínaná suma 600 miliónov dolárov za film tak nie je aktuálna, No Time to Die nie je na predaj. Najnovší termín premiéry, 1. apríl budúceho roka, sa však kvôli pandémii môže ešte posunúť. Pôvodne plánovaná jarná premiéra bola najskôr posunutá na jeseň, zhoršujúca sa situácia okolo koronavírusu nateraz posunula premiéru predbežne o rok, oproti pôvodnému dátumu.

Záujem odvysielať film v kinách deklaroval aj predstaviteľ Bonda, Daniel Craig:„Je to proste tak. Toto je väčšie ako my všetci. Chceme, aby ľudia film videli pri všetkej bezpečnosti. Kiná po celom svete sú v tejto chvíli zatvorené a my by sme radi vydali film v rovnakom čase po celom svete, ale toto nie je ten správny čas.“

V najnovšej bondovke sa predstavia Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen či Rami Malek.