The Hitman's Wife's Bodyguard © 2021 Lionsgate The Hitman’s Wife’s Bodyguard © 2021 Lionsgate

Pred štyrmi rokmi to bol nečakaný kinohit. Film Zabijakov osobný strážca, ktorý príjemne prekvapil aj našu redakciu, má pokračovanie a na svete je prvý trailer.

Druhé dobrodružstvo nesúrodého, ale zato mimoriadne vtipného dua bude mať svetovú premiéru 16. júna. Do slovenských kín by malo doraziť s mesačným odstupom. Pôvodný plán pritom hovoril o lete 2020, globálna pandémia však posunula aj túto snímku.

Zabijakov osobný strážca 2 (v origináli Hitman’s Wife’s Bodyguard) opäť obráti pozornosť na Micheala Brycea (Ryan Reynolds) a Dariusa Kincaida (Samuel L. Jackson). Kým Bryce je ako bývalý AAA agent na dôchodku a chce si užívať pokoj, jeho exkolega, nájomný zabijak Kincade s ním má celkom iné plány. Nedobrovoľne si tak musí vziať na starosti ďalší prípad, pretože neľútostný hlavný záporák (Antonio Banderas) mu proste nedá pokoj.

Druhá snimka sa natáčala v Chorvátsku, Taliansku, Bulharsku, Slovinsku či Anglicku. Väčšiu úlohu (už podľa názvu v originálnom znení) dostane tentoraz manželka Dariusa Kincaida v podaní herečky Salmy Hayek. Vo filme sa mihne aj Frank Grillo, ktorý sa nedávno mihol v inom akčnom filme Boss Level. Producenti majú od pokračovania nemalé očakávania, v prvom prípade sa im pri rozpočte 30 miliónov podarilo zarobiť 6-násobok. Na režisérsku stoličku znovu zasadol Patrick Hughes, Tom O’Connor obstaral scenár.

Trailer na film si môžete pozrieť nižšie.