Pulp Fiction © 1994 Miramax Pulp Fiction © 1994 Miramax

Takmer tri desaťročia trvalo, než sa Bruce Willis a John Travolta opäť stretli pri výrobe nového filmu. Ich ostatná pamätná spolupráca siaha do poriadne dávnej histórie, keď na seba obaja páni narazili vo filme Pulp Fiction.

Ešte predtým sa ich aspoň na diaľku stretli v dvoch dieloch komédie Pozri, kto to hovorí, keď Bruce Willis nahovoril hlas bábätka, o ktoré sa musel starať práve Travolta. Dvaja ostrieľaní herci sa tentoraz stretnú osobne, nový projekt, v ktorom sa objavia, sa volá Paradise City. Výroba začala na Havaji, scenár by mal ulahodiť fanúšikom kriminálok, napríklad klasike Miami Vice. Réžiu snímky má na starosti Chuck Russel, známy napríklad vďaka hitom Kráľ Škorpión či Maska.

Vo filme Paradise City budú stáť Travolta a Willis proti sebe. Holohlavá hviezda akčných filmov si zahrá lovcu odmien, túžiaceho po pomste. No a vendetu plánuje práve voči Travoltovi. Fanúšikom žánru zostáva veriť, že konečne pôjde o dobrý film, lebo v poslednom čase na ne Willis veľmi čuch nemá. Či bude mať Paradise City premiéru v kine alebo pôjde rovno na stream zatiaľ nie je známe.