Quiet Place 2020 © Paramount Pictures Quiet Place 2020 © Paramount Pictures

Tiché miesto (v origináli Quiet Place), si vďaka svojmu komerčnému úspechu vybojovalo pokračovanie, na ktoré ešte stále čakáme. Pôvodne mala ísť druhá časť do sveta ešte na jar minulého roka, štúdio má od nej veľké očakávania. Tiché miesto malo rozpočet 17 miliónov dolárov, po celom svete zarobilo vyše 340 miliónov.

Niekoľkokrát presúvaná premiéra má najaktuálnejší dátum 28. máj. Postapokalyptický príbeh o svete, v ktorom tajomné tvory zabíjajú všetkých, ktorí vydajú hlások, hovorí o osude rodiny, ktorá sa zachráni aj vďaka tomu, že sa kvôli najstaršej dcére museli naučiť posunkovú reč. Po udalostiach z prvej časti ostáva matka Evelyn na všetky deti úplne sama. Musí sa preto pokúsiť zohnať pomoc od cudzích ľudí, ktorí sú akoby zázrakom ešte stále nažive.

Videá ukazujú okrem úsekov filmu natočených na jeden záber aj novú postavu, ktorú stvárnil Cillian Murphy. Vyzerá to tak, že čoskoro by sme sa filmu mali dočkať aj v našich kinách, samozrejme, za predpokladu, že sa pandemická situácia nezhorší.

V hlavnej úlohe sa opäť predstaví Emily Blunt, scenár a réžiu má, rovnako ako v prvej časti, na starosti jej manžel John Krasinski.