United States od Al © CBS 2021 United States od Al © CBS 2021

Ak vám už na úvodnej fotke k tomuto článku pripadá niečo známe, nemýlite sa. Chuck Lorre, chlap, ktorý stál za úspešnými seriálmi ako Dharma a Greg či Dva a pol chlapa pripravuje nový seriál. A vyzerá to tak, že si niečo vezme aj z Teórie veľkého tresku. Minimálne gauč.

Seriál United States od Al prinesie príbeh dvoch hlavných postáv. Riley (Parker Young) je bývalým vojakom, ktorý sa snaží vrátiť späť do života po návrate z Afganistanu. Má však trochu problém vrátiť sa späť do normálneho života. Jeho kamarát Awalmir (Adhir Kalyan), ktorého spoznal v Afganistane, prichádza do USA, aby tam začal nový život. Bývalý tlmočník Rileyho jednotky si zvyká na na rozdiely medzi dvomi úplne odlišnými svetmi a, rovnako ako jeho kamarát, sa skúša adaptovať na bežný život v americkom Ohiu.

Okrem kulís nápadne sa podobajúcich na tie z Teórie veľkého tresku ostáva rovnaká aj televízna stanica CBS, ktorá má so seriálmi scenáristu a producenta Chucka Lorreho bohaté skúsenosti. Premiéru bude mať 1. apríla a fanúšikov seriálu Breaking Bad iste poteší, že sa v United States Of Al mihne aj herec Dean Norris. Nižšie si môžete pozrieť trailer.