Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Radi sledujete vystúpenia ? Ste blázni do mangy a anime? Túžite prežiť stráviť víkend hraním logických a spoločenských hier? Alebo si chcete len prísť vyskúšať Dance Dance Revolution či Sing Star? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť SlavCon 2007.

V poradí druhý ročník zábavno-kultúrneho festivalu sa uskutoční v dňoch 13.-15. apríla v osvedčených a ľahko prístupných priestoroch SPŠD Kvačalova 20 v Bratislave.

Organizátori pre Vás opäť pripravili pestrý program zahŕňajúci nielen prednášky a debaty na témy sci-fi, fantasy, história a mytológia, ale aj niekoľko herní, turnaj v hrách Bang! a GO, tanečné, šermiarske a lukostrelecké vystúpenia, čajovňa a stánky s remeselnými výrobkami. Programové línie začnú v piatok, 13.4. medzi 15 00 a 16 00 a potrvajú až do neskorého večera. Víkend plný Conovej zábavy sa skončí v nedeľu o 15 00.

Pestrý trojdňový program Vám ponúkame len za 200 Sk v predpredaji v kníhkupectve Brloh na Heydukovej ulici a za 250 Sk na mieste. Navyše, pre všetkých návštevníkov je pripravená možnosť prespať v blízkych hoteloch, alebo aj v telocvični za symbolický poplatok 20 Sk na noc. Ale pozor! Počet miest je obmedzený, isté ich majú len tí, ktorí sa včas zaregistrujú!

Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk