O pár dní začína 68. Medzinárodný filmový festival v Benátkach (31. 8. – 10. 9.) a produkčné spoločnosti postupne uvoľňujú trailery na filmy, ktoré si svoju premiéru odbijú práve pri tejto príležitosti. Jedným z týchto filmov je aj kriminálny thriller Texas Killing Fields. Nakrútený je podľa skutočného príbehu dvoch policajtov, ktorý v Texase vyšetrujú sériu vrážd. Hlavnú postavu stvárni Sam Worthington (Terminator Salvation, Súboj Titanov, Avatar), pre ktorého to bude jediná tohtoročná premiéra.

Dvojica rôznorodých policajtov, jeden je miestny (Jeffrey Dean Morgan) a druhý z New Yorku (Sam Worthington), sa snažia dolapiť sadistického vraha, ktorý telá svojich obetí ukrýva v miestnych močariskách nazývaných Texas Killing Fields. Jeho záujem sa však čoraz viac obracia na samotných detektívov a potom, čo unesie malé miestne dievča (Chloë Moretz) sa z toho stáva ešte zúfalejší boj o záchranu jej života.

Do bežných kín sa snímka dostane 17. októbra v Spojených štátoch a v Európe sa objaví zakrátko potom. Z prvého trailera to na nás pôsobilo ako poctivá kriminálka. Pre Sama Worthingtona by to mohol byť zaujímavý posun v kariére a konečne by mohol ukázať trošku hereckého nadania v hlavnej úlohe. Režisérkou filmu je Ami Canaan Mann, dcéra Michaela Manna (Posledný mohykán, Verejní nepriatelia, Miami Vice). Bude to jej druhá celovečerná snímka. Debutovala drámou Morning (2001), ktorá nezaznamenala veľký úspech. S aktuálnym projektom jej v úlohe producenta pomáhal aj otec.

Trailer:

Viac trailerov nájdete na našej facebook službe TrailerWatch: