/Pred nedávnom sme Vám priniesli články „Kto dostane Oscara“ a „Oscar za najlepšie vizuálne efetky“, takže všetko nasvedčuje tomu, že Oscarová tématika je pred dverami. 31. januára sa konečne dočkáme horúco očakávaných nominácií a 5. marca sa koná veľkolepé odovzdávanie v Kodak Theater v Los Angeles.

Favoriti sú už veľmi dobre známi, no to kto bude tento slávnostný ceremoniál sprevádzať nebolo doposiaľ absolútne známe. Tento ročník sa totiž nestretneme s minuloročným moderátorom Chrisom Rockom ani s osvedčenými klasikami ako Whoopy Golderg, Steve Martin či Billy Crystal. Tohtoročné Oscary bude uvádzať úplný nováčik menom Jon Stewart.

U nás nie veľmi známe meno, no o jeho veľkých kvalitách výrazne svedčí jeho populárna show „Jon Stewart´s Daily Show“ alebo udeľovanie hudobných cien Grammy v rokoch 2001 a 2002, ktoré uvádzal.

Tak uvidíme, ako bude najprestížnejšie udeľovanie filmových cien prebiehať pod moderátorskou taktovkou nováčika Jona Stewarta. A začiatkom februára Vám určite nezabudneme priniesť ani očakávané oscarové nominácie.