• Woody Allen momentálne dokončuje novinku Scoop v hlavných úlohách so Scarlett Johansson (Match Point) a Hughom Jackmanom, no po jej dokončení sa na budúci rok chystá nakrúcať svoj ďalší film, a to so španielskou produkčnou spoločnosťou. Neúnavný Allen sa zároveň postará aj o scenár a my sa môžeme tešiť na zmes amerických či španielskych umelcov.
  • V októbri tohto roku sa môžeme tešiť na ďalší film hong kongskej hviezdy kung – fung filmov Jackieho Chana, ktorý pravdepodobne popri Rush Hour 3 bude nakrúcať aj film Baby a výnimočne si zahrá zápornú postavu!
  • Fámy, že Spielberg bude režírovať remake klasickej Mary Poppins z roku 1964 už poprel aj on sám, čiže táto „informácia“ je iba slušnou hollywoodskou kačicou.
  • Neobľúbený režisér Uwe Boll prichádza s adaptáciou slávnej akčnej hry Hitman. V hlavnej úlohe sa nám s najväčšou pravdepodobnosťou predstaví Vin Diesel.
  • Nie priam skvelá sci-fi séria Resident Evil sa dočká tretieho a dokonca aj štvrtého pokračovania. Tvorca prvej a scenárista druhej časti, Paul W. S. Anderson práve dokončil scenár k Residnet Evil : Afterlife. Štvrtý diel Annhilation by sa mal začať nakrúcať po tom, ako sa do kín uvedie Afterlife, čiže v roku 2007. Hlavnú úlohu samozrejme opäť stvárni Milla Jovovich.