George Clooney je v poslednej dobe veľmi, ale skutočne veľmi zaneprázdnený. Momentálne nakrúca vojnovú drámu Good German, nedávno boli do kín uvedené filmy Syriana a Good Luck and Good Night, v ktorých samozrejme sám účinkoval a druhý menovaný film dokonca aj režíroval. Keď sme už pri réžií, nedávno sme vás informovali že Clooney bude režírovať aj komédiu bratov Coenovcov Suburbicon.

Steven Soderbergh ako režisér, produkčná spoločnosť Jerryho Weintrauba a samotný Clooney, ktorý okrem hlavnej úlohy Dannyho Oceana zasadne na post spoluproducenta, spojili hlavy do kopy a čo vzniklo? Predsa tretie pokračovania rafinovaných komédií Dannyho 11-tky/ 12-tky s akým inými názvom než Dannyho 13-tka. Takže v hľadáčiku je ešte jedna trblietavá hollywoodská celebrita.

Uvidíme, či sa v trojke objaví doterajšia partia na čele s Georgeom, ale šanca je veľká. Každý si totiž pochvaloval nakrúcanie predošlých dielov plných dobrej kamarátskej nálady a nekončiacej zábavy. Štáb začne nakrúcať v jeseni, premiéra je plánovaná na rok 2007.