BAFTA

Už v piatok 28. 3. o 19:00 sa začne maratón úspešného seriálu Lost (Nezvestní). Fanúšikovia si budú môcť prvýkrát pozrieť non-stop prvé tri série napínavého seriálu v kinosále Palace Cinemas v bratislavskom Auparku. Neuveriteľných 60 hodín bude trvať maratón Nezvestní, kde sa bude hľadať najväčší fanúšik tohto seriálu. Kto vydrží najdlhšie? Kto na konci získa lákavú cenu? Najvytrvalejšieho fanúšika nájdeme na konci maratónu v nedeľu 30.3.

Vstup na maratón Nezvestní je zadarmo, treba sa však čo najrýchlejšie zaregistrovať na www.axn.sk/lost4, keďže kapacita kinosály je obmedzená. Prvých 130 záujemcov má na začiatok garantované miesto v kinosále, o čom ich budeme informovať e-mailom.

Diváci sa však môžu tešiť aj na pokračovanie tohto mimoriadne obľúbeného seriálu. Štvrtú sériu exkluzívne uvedie káblová televízia AXN v českom dabingu už 6. apríla o 21:00. Táto televízia je v ponuke viacerých poskytovateľov káblovej televízie vrátane UPC broadband Slovakia. Štvrtá séria napínavého príbehu, v ktorom stroskotanci čelia nástrahám záhadného ostrova, bude mať šestnásť častí.