Verní fanúšikovia neohrozeného agenta 007 si určite nenechali újsť zmienky o tom, že najväčšie šance stať sa Jamesom Bondom má spomedzi všetkých uchádzačov Orlado Bloom (Piráti Karibiku) Minulý týždeň sa však v britskej tlači objavila krátka zmienka o tom, že zoznam kandidátov na úlohu Jamesa Bonda sa zúžil na štyroch, no meno Orlanda Blooma v ňom nefiguruje. Želiezko do ohňa pridáva aj správa, že režisér Martin Campbell prerušil produkciu na novom filme „Legend of Zoro“ na celých 14 dní, aby mohol odletieť do Londýna kvôli agende ohľadom nového Bonda.

Daily Mirror uviedlo mená štyroch uchádzačov o rolu tohto britského agenta: Goran Visnjic (Pohotovosť), zatiaľ nie veľmi známi Henry Cavill (I Capture the Castle) a Alex O’Lachlan (Man-Thing) a posledný Ewan Stewart (Titanic). Z tejto štvorice je filmovej verejnosti najznámejší práve Visnjic, ktorý z nich si oblečie Bondovho motýlika sa však ešte nevie.

Správnosť údajov ešte nebola potvrdená kompetentnými osobami, každopádne tento zoznam sa zdá byť omnoho uveriteľnejší než tie predchádzajúce aj vďaka faktu, že títo štyria uchádzači zatiaľ neboli v súvislosti s Bondom nikdy spomenutí, ale za dverami filmových štúdií sa o nich už dlhšiu dobu pošuškáva…