• Ridley Scott (Gladiátor) a Terry George (Hotel Rwanda) pripravujú nový gansterský film s názvom American Gangster v hlavnej úlohe s charizmatickými hviezdami prvej hereckej ligy Russelom Croweom a Denzelom Washingtonom. Príbeh bude zachytávať heroinového kráľa Harlema, ktorý začne v rakvách amerických zosnulých vojakov, ktorí položili svoj život vo Vietname, pašovať heroín. Nakrúcanie by malo začať v lete, ale ešte stále nie je nič isté, pretože nakrúcať sa už raz začalo a kvôli vysokému rozpočtu sa skončilo.
  • Oscarový Tom Hanks si po rade romantických úloh zahrá úlohu chlapa, ktorý stratil svoju prácu a jeho status je „hľadám prácu“. A možno pri rušnom hľadaní práce nájde svoju vytúženú, pravú vážnu známosť. Scenár píše Nina Vardalos, ktorá mala prsty aj v letnom hite Moja tučná grécka svadba. Film ponesie názov Talk of the Town.
  • Už sme Vás informovali, že tretie a štvrté pokračovanie nie zatiaľ príliš podarenej zombie sci-fi série Resident Evil je viac než isté. Iba ohľadom trojky nastali menšie aj väčšie zmeny. Tou menšou je zmena názvu z Afterlife na Extincion (Vyhynutie) a tou väčšou, závažnejšou je zmena na poste režiséra – Paula Andersona nahradí Russel Mulcahy (Highlander I., II.). Tak sa „tešme“.
  • Casino Royale stále nie je herecky úplne obsadené. Len nedávno sme sa dozvedeli, že hlavného záporáka si zahrá takmer neznámy dánsky herec Madsem Mikkelsen, ktorého si asi môžeme pamätať len tak z Kráľa Artuša. A čo sa týka Bond Girl, tak to ešte stále nie je oficiálne známe.