Uwe_BollRežisér, scenárista a producent nemeckého pôvodu Uwe Boll je pre filmových fanúšikov dobre známy, no pravdupovediac nemá práve najlepšie renomé. Človek, ktorý má síce riadnu kopu nadšenia je po svetoznámom Ed Woodovi ďalším príkladom absolútnej absencie režisérskeho a filmárskeho talentu.

Na internete vznikajú stránky a petície, ktoré zbierajú podpisy, aby Uwe Boll prestal točiť filmy. Tieto snahy sú však príliš slabé alebo veľmi dobre ignorované a snaživý Boll, ktorého dominanciou je prenášanie známych počítačových hier do filmovej verzie, pracuje na stále nových a nových projektoch.

Vo všetkých prípadoch sa jedná o režisérovu srdcovku – adaptácie viac či menej známych a úspešných počítačových hier. V dňoch prítomných prebiehajú dokončovacie práce na filme „In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale“, príbehu človeka menom Farmer, ktorý chce získať späť svoju ženu unesenú Krugmi – rasou zvieracích bojovníkov, ktorým velí diabolský Gallian a ktorí tiež zabili jeho syna.

Vo filme účinkujú Jason Statham, LeeLee Sobieski, Burt Reynolds a Ray Liotta. Fáza postprodukcie čaká aj ďalší Bollov film menom „Seed“. Je to príbeh Sama Seeda, šialeného masového vraha, ktorého posledné slová popravcovi boli „Znova sa uvidíme“ a ktorý aj po troch pokusoch popraviť ho elektrickým prúdom stále dýchal, ale bol vyhlásený za mŕtveho a zaživa pochovaný.

Keď sa mu podarí vyhrabať sa zo svojho hrobu, nadíde čas brutálnej odplaty. Príbeh je údajne založený na skutočnej udalosti. Ďalšími „lahôdkami“, ktoré sa chystajú v kuchyni Uweho Bolla majú byť remake počítačovej klasiky „Postal“ (plánovaný na rok 2007) a adaptácia počítačovej akčnej strieľačky v prvej osobe pod názvom „Far Cry“ (plánovaná na rok 2008) kde elitný dôstojník špeciálnej jednotky Jack Carver . . . zažije akčné a neuveriteľné dobrodružstvo.

Je sa veru milí priatelia na čo tešiť.