Najprv si pripomeňme čo dobrého nám tento chlapík nafilmoval v minulosti. Ako prvý to bol skvelý a neuveriteľne poprepletaný príbeh štvorice dlžníkov vo filme Zbal prachy a vypadni! (1998). Dokonalý scenár, premyslený dej a výborné herecké výkony. O dva roky nás čakal podobný žáner a o nič horší film. Podfu©k. Plejáda hereckých osobností, ničím nerušená zábava, proste bomba. Druhýkrát trafil Guy Ritchie do čierneho. Potom však nastalo hluché a priemerné obdobie. Až doteraz.

Guy si asi uvedomil čo mu ide najlepšie a už po tretíkrát sa vracia ku žánru krimi – dráma. Jeho nový film bude o gamblerovi Jackovi Greenovi, ktorého si zahrá už dobre otestovaný Jason Statham (hral aj v dvoch režisérových spomínaných filmoch). Príbeh sa nesie v duchu toho, že Jack je obávaný hráč, ktorý vždy zvíťazí a preto má zákaz vstupu do všetkých kasín v Las Vegas. Jedného dňa si však Jacka a jeho dvoch bratov prijme ku hre obávaný boss Dorothy Macha (všetci sa už tešme na vynikajúceho Raya Liottu). Všetci prizvaný od strachu vždy radšej prehrajú, no Jack si to nevšíma. Čo myslíte vyhrá? Jasné. A nastanú problémy o akých sa mu ani nesnívalo. Zvedavý som hlavne na ten určite premyslený scénar.

V ďalších úlohách uvidíme napríklad známeho Vincenta Pastoreho, ktorý sa mihol v nejednom filme, napríklad aj v Mafiánoch (1990), Čas prebúdzania (1990) alebo aj v Carlitovej ceste (1993).