Dexter © Showtime Dexter © Showtime

Dextera svojho času diváci milovali. Cez deň bol špičkovým poradcom polície pri ťažkých zločinoch, v noci bral spravodlivosť do vlastných rúk a vraždil. Po dlhej pauze sa táto postava vráti na obrazovky.

Novú minisériu prinesie opäť televízna stanica Showtime. V čase uvedenia bol seriál hitom. Práve seriál Dexter jej výrazne pomohol v propagácii a niekoľko rokov bol akousi vlajkovou loďou tejto televízie. Vyrobených bolo osem sérií, veľké finále v poslednej časti malo otvorený koniec. Na jednej strane to poriadne nahnevalo fanúšikov, na druhej však otvorilo dvere prípadnému pokračovaniu.

Dexter © Showtime

Do hlavnej úlohy svojského vraha sa vráti Michael C. Hall. Plánovaných je 10 epizód, vyrábať sa začne v úvode budúceho roka. Premiéra nových dielov má byť na jeseň 2021.

Záver pôvodného seriálu vyvolal veľa kontroverzií. Neuspokojivé finále trápilo hercov aj fanúšikov. Producenti sa napokon rozhodli pre pokračovanie, čakali však na vhodnú chvíľu a, ako sami povedali, na nápad, ktorý by zaujímavo a kreatívny využil túto postavu.