Army of the Dead © 2021 Netflix Army of the Dead © 2021 Netflix

Režisér Zack Snyder sa po pauze opäť vracia do filmového kolotoča. Okrem štvorhodinového eposu Liga spravodlivosti Zacka Snydera, ktorý sa na HBO Max dostane už tento mesiac, sa rodák z amerického Wisconsinu pripomína novinkou v hlavnej úlohe s bývalým wrestlerom Batistom.

Novinka Army of the Dead dorazí na Netflix 21. mája. Príbeh zavedie divákov do Las Vegas. Mesto je však premorené zombíkmi a uzavreté v karanténe. Skupinka žoldnierov na čele so spomínaným Batistom sa pokúsi o najväčšiu a najčudnejšiu lúpež v histórii. Vojaci sa musia prestrieľať zombíkmi a vykradnúť kasíno. Armáda nemŕtvych vyzerá desivo, ale to aj partia po zuby ozbrojených lúpežníkov.

Zack Snyder mal na tento film údajne dostať rozpočet 90 miliónov dolárov. Pôjde pritom o začiatok dlhšej série filmov, ktorá má navyše priniesť aj jednu alebo viac animovaných snímok. Snyder už má s filmami s nemŕtvymi skúsenosti, svojho času sa postaral o remake zombie hororu Úsvit mŕtvych.

Na jeho novinku Army of the Dead si musíme ešte pár týždňov počkať, ochutnávku si však môžete pozrieť v krátkom videu nižšie.