/Spomínate si ešte na nevinné očka jedného „vystrašeného mačiatka“ a nahovorenie tejto postavičky v podaní Antonia Banderasa, že nie? Tak rýchlo do DVD požičovne pre Shreka 2. (Pre mňa) Najkrajšia postavička z tejto rozprávky (skôr) pre dospelejších divákov sa objaví aj v Shrek The Third.

Charizmatický španiel prepožičia svoj hlas Kocúrovi v Čižmách i v novo pripravovanom Shrekovi. Antonio Banderas prezradil niečo o svojej práci v interview pre stanicu MTV: ,,Príbeh a natáčanie Shreka je veľmi otvorené. Dosť často improvizujeme a veľa vecí prichádza až počas spracovania jednotlivých častí. Nakoniec sa všetok materiál zozbiera a spojí s výslednou animáciou.“

V Shrekovi 3 sa okrem Mike Myearsa (Shrek), Cameron Diaz (Fiona), Eddieho Murphyho (Oslík) známych z predchádzajúcich častí, predstavý aj Justin Timberlake ako následník trónu v kráľovstve Far Faraway (používam tento výraz lebo po slovensky to neznie tak ľúbezne). Kto vie či bude ešte trojka taká zaujímavá. No v každom prípade sa môžeme tešiť na parádny soundtrack. Premiéra je stanovená predbežne na 18. mája 2007.