/Nadpis naznačuje, že toto je už ich druhý spoločný projekt. Prvý krát sa stretli pred 22 rokmi v komédií Blame it in Rio.

Dnes už hollywoodsky veterán, no o to lepší herec (o čom svedčí i jeho zbierka dvoch Oscarov) Michael Caine (73) a jeho „nestarnúca“ kolegyňa Demi Moore (30) sa pripravujú na ďalší film pod názvom Flawless. Michael Caine si zahrá vrátnika pracujúceho v obchode s diamantmi v Londýne. V deň nástupu na dôchodok však jeho manželka ťažko ochorie a spoločnosť, ktorej verne slúžil, mu odmietne vyplatiť poistku, a tak sa rozhodne navštíviť svojho zamestnávateľa, no nie práve hlavným vchodom, ak viete čo mám na mysli… Pri tom všetkom mu bude sekundovať Demi Moore ako zamestnankyňa už spomínanej predajne, ktorá si chce prilepšiť.

Réžie tohto snímku sa ujal Michael Radford. Z jeho repertoáru si možno spomeniete na komédiu Il Postino ocenenú Oscarom za réžiu či The Merchant Of Venice s Al Pacinom. Hviezdne nabitá zostava by mala zaručiť úspech, no kto vie či to nebude len ďalší ľahký žáner z dielne mekky filmu.