Doteraz neznámy Jeff Welch napísal pred asi pätnástimi rokmi scenár scifi thrilleru Human Nature. Od vtedy tento text čaká na sfilmovanie rovnako ako jeho autor na rozbeh kariéry. Doteraz sa mu pošťastilo len v prípade akčného televízneho filmu Bet Your Life (2004). V posledných mesiacoch sa začal o tento scenár zaujímať Darren Aronofsky, ktorý má po veľkom komerčnom úspechu Čiernej labute voľné ruky. Ochota financovať jeho ďalší projekt bude v štúdiách iste veľká.

Hrdinom príbehu je muž, ktorý sa nechá na niekoľko rokov zamraziť. Potom ako sa prebúdza nachádza ľudstvo v neľútostnej budúcnosti. Zem bola obsadená mimozemšťanmi, ktorí si z ľudí urobili domáce zvieratká, či otrokov na ťažkú prácu. Hlavného hrdinu by mal podľa aktuálnych informácií stvárniť George Clooney, ale je to zatiaľ len v rovine dohadov. O produkciu sa postará Akiva Goldsman, známy vďaka filmom ako Čistá myseľ (za ktorého scenár ma Oscara), Da Vinciho kód, či Ja som legenda.

Human Nature by sa mal do kín dostať v roku 2013. Žiadne ďalšie podrobnosti ešte nie sú známe. Budúci rok by sa eventuálne na plátnach kín mohol objaviť iný film od Darrena Aronofského. Podľa dostupných informácií má rozpracovaných hneď niekoľko projektov, ale teraz je ťažké predpokladať, ktorý z nich sa naozaj dostane do produkcie.