/Brat svetoznámeho Charlieho Sheena, manžel Pauly Abdul či všestranný filmár, režisér, herec, scenárista či producent. To všetko nás privádza k jedinému menu, a to Emilio Estevez (ak ste videli Noc v Roxbury, tak ste o ňom určite počuli:) – pozn. mk). Emilio sa chystá nakrútiť film s naozaj zvučnými menami ako sú oscarová Sharon Stone, oscarový Anthony Hopkins, Demi Moore či nezabudnuteľný „Frodo Pytlík“ Elijah Wood. Väčší filmový úspech zatiaľ nezaznamenal, žiadne zvučné filmy nerežíroval a ani v nich nehral. No to sa môže behom roka zmeniť, lebo čoskoro začne natáčať svoj skoro 5 rokov pripravovaný projekt s názvom Bobby. Scenár je viac než sľubný.

Estevezov bude totiž zachytávať atentát na amerického prezidenta Roberta F. Kennedyho v luxusnom hoteli Ambassador a jeho posledné chvíle na tomto svete. Sharon Stone si zahraje manželku manažéra hotela, ktorá pracuje v salóne krásy a Elijah Wood sa bude v tom čase v hoteli ženiť. Do ďalších známych rolí obsadil Estevez mladého Freddyho Rodrigueza (ktorý si zahraje aj v pripravovanom Shyamalanovom filme Lady in the Water) do role hotelového poskoka či Nicka Cannona (môžete si ho pamätať z nedávneho Shall We Dance), ktorý bude hrať dobrovoľníka v Kennedyho organizácií. Estevez sa chystá rozbehnúť príbeh vysokého počtu postáv, dokonca až 20, a ich príbehy majú byť spoločne popreplietané.

Tento film je pre režiséra veľmi osobný, lebo jeho otec pracoval na kampani prezidenta Kennedyho a malý Estevez sa s ním aj dokonca osobne stretol, takže správa o úmrtí prezidenta Kennedyho v hoteli Ambassador celú jeho rodinu výrazne zasiahla. Keď sa po čase presťahovali do Los Angeles, ich prvou zastávkou bol práve tento luxusný hotel, kde sa celý dej bude odohrávať, a kde Estevez zároveň dostal prvý nápad i inšpiráciu na tento film.

Obsadenie ešte nie je stále kompletné, ale natáčanie by sa malo začať do dvoch týždňov a pripravovaný rozpočet tvorí 10 000 000 $.