/Už to bolo dávno čo ma očarila skvelá dobrodružná trilógia Návrat do budúcnosti so skvelým hereckým (Michael J. Fox, Christopher Lloyd) a režisérskym obsadením (Robert Zemeckis). Momentálne sa rokuje o ďalšom pokračovaní vydarenej trilógie, ale ako je už dlhšiu dobu známe pôjde len o voľné pokračovanie.

Roberta Zemeckisa vystrieda nový režisér a Michael J. Fox bude na štvrtom pokračovaní pracovať iba pod podmienkou, že si tentokrát nezahrá rolu mladého Martyho, ale rolu excentrického vynálezca Emmeta Browna. Ako sa sám vyjadril, už nie je najmladší (od posledného dielu uplynulo takmer 16 rokov) a Martyho by si mal zahrať predsa len niekto o generáciu mladší.

Do tohto dňa nie je absolútne nič známe. Variant je viacero. Buď štúdio obsadí Foxa do role Browna, buď nepristúpi na jeho podmienku a vo filme si nezahrá alebo scenáristi napíšu taký korektný scenár, v ktorom by si 44-ročný Fox predsa ešte zahral svoju životnú rolu – starého dobrého Martyho.

Aké bude herecké obsadenie, kto sa stane režisérom a aká bude nakoniec dejová línia ukáže až čas. My vás budeme samozrejme v čas informovať.