Ted Lasso © 2020 Apple TV+ Ted Lasso © 2020 Apple TV+

Jedno z najväčších seriálových prekvapení streamingovej služby Apple TV+ pokračuje už o mesiac. Ted Lasso, fiktívny futbalový tréner, sa vracia v novej sérii a v novej sezóne.

AFC Richmond, fiktívny futbalový klub, vypadol z Premier League. K záchrane nechýbalo veľa, rozprávkový koniec sezóny sa však nekonal. Ted Lasso (Jason Sudeikis) ako hlavný tréner myslel na svoj koniec. Majiteľka klubu (Hannah Waddingham) však o tom nechce ani počuť. Podivný príbeh trénera amerického futbalu, ktorý nikdy predtým žiadny futbalový klub netrénoval, tak bude pokračovať. Apple nachystalo 12 nových epizód, potvrdená je aj tretia sezóna.

Nový trailer ukazuje, že snaha o návrat do Premier League možno nebude beznádejná. Dočkáme sa milých vtipov, originálnych motivačných prejavov, súbojov na ihrisku aj mimo neho.

Srdečný a nenásilný humor je stráviteľný aj pre ľudí, ktorí nie sú veľkými športovými fanúšikmi. Nečakaný úspech znamená aj predĺženie spolupráce s hlavnými hereckými oporami. Okrem spomínaného dua Sudeikis – Waddingham sa vrátia aj Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster a Nick Mohammed. Osadenstvo doplní Sarah Miles v úlohe tímovej psychologičky Sharon. Premiéra novej sezóny sa uskutoční o mesiac, 23. apríla. Každý piatok potom Apple TV+ vydá novú epizódu.