Hannibal LecterOd štvrtka 5. apríla sa do našich kín dostáva zatiaľ posledná adaptácia románu Thomasa Harrisa o najslávnejšom filmovom kanibalovi všetkých čias s názvom Hannibal: Zrodenie zla.

Pri tejto príležitosti pre Vás magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou SPI International a portálom FilmKlub.sk pripravil súťaž o knižnú predlohu k najnovšiemu filmu o inteligentnom vrahovi Hannibalovi Lecterovi.

Film Hannibal: Zrodenie zla odhaľuje jeho detstvo, dospievanie a tajomné motívy, ktoré ho doviedli až k sadistickým praktikám.

Knihu Hannibal: Zrodenie zla môžu vyhrať traja súťažiaci, ktorí správne odpovedajú na päť otázok, týkajúcich sa filmovej série o Hannibalovi Lecterovi.

Odpovede na otázky posielajte na e-mailovú adresu sutaz@cinemaview.sk

a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry knihu pošleme.

Uzávierka súťaže je 15. apríla o 18:00. O výsledkoch a priebehu súťaže Vás budeme potom informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia a zábavy.

Otázka č. 1:
V koľkých filmoch podľa predlohy Thomasa Harrisa sa objavila postava Hannibala Lectera?

Otázka č. 2:
Koľko Oscarov získal najznámejší film zo série o Hannibalovi Lecterovi Mlčanie jahniat?

Otázka č. 3:
Ktorým slávnym filmom o problematike AIDS nadviazal režisér Jonathan Demme na úspech svojho Mlčania jahniat?

Otázka č. 4:
V ktorom sfilmovanom románe Thomasa Harrisa sa istá teroristická organizácia chystá zaútočiť na preplnený futbalový štadión počas finále americkej ligy?

Otázka č. 5:
Ako sa volala vojnová dráma režiséra Jeana-Pierra Jeuneta, v ktorej sa predstavil hlavný hrdina filmu Hannibal: Zrodenie zla Gaspar Ulliel po boku Audrey Tautou, známej ako Amélie z Montmartru?