Kšeft za všetky prachFilmový magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Film Europe pre vás pripravil súťaž o knihu London Boulevard od autora Kena Bruena pri príležitosti uvedenia kriminálneho filmu Kšeft za všetky prachy, ktorý vznikol podľa nej.

Mitchell je šikovný chlapík, ktorý si vie poradiť v každej situácii – takmer – ale keď ho pustia z lochu, zaprisahá sa, že s podsvetím už nikdy nebude mať nič spoločné. Plán znie: nájsť si „normálny“ job a viesť „normálny“ život. Začne sa živiť ako osobný strážca úplne normálnej celebrity – atraktívnej herečky Charlotty. Jej krása a zraniteľnosť ho priťahujú a Charlotta sa cíti v jeho blízkosti konečne bezpečne. Rozhodnú sa pred Mitchellovou vynárajúcou sa minulosťou a Charlottinými senzácie chtivými papparazmi utiecť do LA. Gant, jeden z bossov londýnskeho podsvetia, má však inú predstavu, a aby ju zrealizoval, nebojí sa ublížiť každému, na kom Mitchellovi záleží. Je na čase vyriešiť veci raz a navždy!

Odpovede na (dole uvedenú) otázku posielajte na e-mail sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu. Za správnu odpoveď budú odmenení traja z vás.

Uzávierka súťaže je 20. marca o 22:00. O výsledkoch súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia.

Otázka:
Čo má Kšeft za všetky prachy spoločné so slovenským historickým filmom Bathory?