Štvrté proroctvoFilmový magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou SPI International pre Vás pripravil súťaž o tričká s motívom filmu Štvrté proroctvo.

V roku 1959 bola ako súčasť slávnostnej ceremónie na počesť otvorenia novej základnej školy uložená časová kapsula. Tá obsahovala výkresy niektorých študentov a list papiera so zdanlivo náhodnými radmi čísel. O päťdesiat rokov neskôr je kapsula opäť vykopaná a list s číslami sa dostane do rúk profesora Johna Koestlera, ktorému sa číselnú sériu podarí rozlúštiť. Odkaz presne opisuje všetky strašné udalosti a katastrofy, ku ktorým v uplynulých rokoch došlo. Obsahuje dáta, miesta a počty obetí. Ako sa Koestler prehrýza dokumentom, zisťuje, že ostávajú tri udalosti. Tri katastrofy, ku ktorým ešte nedošlo. A ak ten papier hovorí pravdu, posledné z nich zničia svet. John sa púšťa do zúfalého preteku s časom v snahe zabrániť predpovedaným udalostiam, ale katastrofy si žiadajú obete, a tou poslednou môže byť aj on sám.

Odpovede na (dole uvedenú) otázku posielajte na e-mail sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu. Za správnu odpoveď budú odmenení štyria z Vás.

Uzávierka súťaže je 17. októbra o 22:00. O výsledkoch a priebehu súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia a filmovej zábavy.

Otázka:
Ktorý režisér nakrútil snímku Štvrté proroctvo?

Štvrté proroctvo