/Náš vodcaUž niekoľko dní môžete aj v slovenských kinách vidieť mimoriadne zaujímavú snímku, Náš vodca, nakrútený podľa skutočnej udalosti.

Učiteľ gymnázia Rainer Wenger pripravuje pre svojich žiakov týždňový projekt na pridelenú tému, ktorú nikto iný nechcel – štátne formy. Spočiatku nudné hodiny o diktatúre sa zmenia, keď sa Rainer rozhodne ukázať žiakom na ich vlastnej koži, či by boli aj dnes schopní uveriť diktátorovi a vodcovi. Ale to, čo spočiatku začne ako nevinný experiment, sa postupne mení na hnutie, ktoré si dá názov VLNA, a chystá sa strhnúť celú triedu, školu i mesto. Keď sa situácia vyhrotí, rozhodne sa učiteľ experiment zrušiť. Je však už príliš neskoro! VLNU už dávno nemá pod kontrolou…

Pri tejto príležitosti pre Vás magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou SPI International pripravil súťaž o DVD s maďarskou akčnou komédiou Argo, ktorá vzbudila naozaj rôznorodé reakcie.

DVD Argo môže vyhrať jeden z Vás. Pre zaradenie do súťaže treba správne odpovedať na jednu otázku týkajúcu sa režiséra snímky Náš vodca.

Odpovede na otázku posielajte na e-mailovú adresu sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu.

Uzávierka súťaže je 11. novembra o 20:00. O výsledkoch a priebehu súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia a filmovej zábavy.

Otázka:
Kto je režisérom filmu Náš vodca?