FalcoOd dnešného dňa môžete v kinách vidieť tretí diel francúzskej akčnej série Kuriér.

Neprekonateľný Jason Statham sa vracia v úlohe kuriéra Franka Martina, ktorý doručí všetko a nepýta sa nič. Tentokrát však musí splniť úlohu, v ktorej neurčuje pravidlá, bojuje s časom a musí doručiť nezvyčajne krehký tovar – dcéru ukrajinského vládneho úradníka – Valentínu. Na ceste z Marseilles k Čiernemu moru im poskytne ochrannú ruku francúzsky inšpektor Tarconi a pomáha pri rýchlych únikoch pred ľuďmi vyslanými Valentíninym otcom. Valentína Frankovi situáciu neuľahčuje a odmieta spolupracovať, keď sa na scéne objaví Johnson – najväčší Frankov problém, Valentína podľahne Stockholmskému syndrómu a začne voči svojmu únoscovi pociťovať hlbokú náklonnosť. Dokáže Frank zvíťaziť nad neúprosným časom, zákerným Johnsonom, splniť svoju úlohu a zachrániť svet pred katastrofou?

Pri tejto príležitosti pre Vás magazín CinemaView.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou SPI International pripravil súťaž o DVDčka Kuriér a Kuriér 2.

Obe DVDčka môže vyhrať jeden z Vás. Pre zaradenie do súťaže treba správne odpovedať na jednu otázku týkajúcu sa tejto série.

Odpovede na otázku posielajte na e-mailovú adresu sutaz@cinemaview.sk a nezabudnite uviesť svoje meno a adresu, na ktorú Vám v prípade výhry pošleme cenu.

Uzávierka súťaže je 24. apríla o 20:00. O výsledkoch a priebehu súťaže Vás budeme informovať.

Prajeme Vám veľa šťastia a filmovej zábavy.

Otázka:
Ktorý slávny európsky režisér, scenárista a producent stojí za filmovou sériou Kuriér?