Spider-Man © 2021 MCU Spider-Man © 2021 MCU

Vraj to bola doteraz najťažšia výroba, na ktorej sa zúčastnil. Aspoň tak popisoval Tom Holland natáčanie nového Spider-Mana, ktorý má podtitul No Way Home. Veľké skúška nielen hereckého talentu je však už za ním, Spider-Man bol dotočený.

No Way Home bude ďalším filmom Marvel univerza, v ktorom sa objaví postava Spider-Mana. V nej sa Holland predstavuje od roku 2016, prvýkrát si pavúčí oblek navliekol vo filme Captain America – Občianska vojna. Po dvoch sólových filmoch prichádza dokončenie trilógie, ktoré má poriadne zamotať hlavu divákom.

Foto: Twitter

V novom filme sa má prepojiť aktuálny svet Spider-Mana s tými z minulosti. Objaví sa v ňom okrem záporných postáv z filmov s Andrewom Garfieldom a Tobeym Maguireom aj Doktor Strange (teda Benedict Cumberbatch). Viac o plánoch sme písali v tomto článku.

Foto: Twitter

Pri výrobe filmu bola vytvorená obria konštrukcia, ktorá z diaľky vyzerala ako futbalový štadión. Na informácie a fotky z natáčania je uvalené prísne embargo, zábery zvonku však naznačujú, že výroba musela byť doslova majestátna. Začalo sa s ňou ešte v októbri, točilo sa v New Yorku a Atlante. Teraz by mala byť definitívne ukončená, do kín sa má film dostať ešte tento rok – 16. decembra. Hlavného záporného hrdinu stvárni Tony Revolori.