Najväčšia séria paródií sa po troch rokoch vracia a pokračuje. David Zucker, režisér legendárnych paródií s Leslie Nielsenom Bláznivá strela a Bláznivá strela 2 a ½, od nečakáneho úspechu Scary Movie 3 pokračuje na štvrtom pokračovaní rozbehnutej série. Scary Movie 4.

Scary Movie 3 zarobilo po celom svete vyše 220 miliónov dolárov a tak je o štvorku zákonite postarané. Zucker na rozdiel od Keenena Ivory Wayansa, autora prvých dvoch dielov, vsadil skôr na parodovanie sympatickejších vecí ako sú len a len oplzlosti a sexuálne narážky. Plagáty mierne napovedajú o aké filmy, ktoré si Scary Movie zobralo opäť „na paškál“ pôjde. S určitosťou tam chýbať nebudú prekrútené a zosmiešnené scény zo Spielbergovej Vojny svetov. Scenár napísali Craig Mazin a Pat Proft, ktorý ma na tričku také trháky a klasiky ako Policajná akadémia 1, 4, 6 a 7 a obidve Horúce strely.

Opäť sa nám predstavia známe tváre z predošlých častí ako napr.: Anna Faris, Regina Hall, Simon Rex a Leslie Nelson. Nebude chýbať ani hviezdička na torte, a to presnejšie Carmen Electra, ktorá svojou prítomnosťou určite pritiahne do kín nie jedného teenagera. Nové Scary Movie sa chystá do kín už 14. apríla 2006. Dúfam, že v kine zažijem ďalšiu hororovú paródiu plnú originálnych žartov a výstrelkov.