Tretie pokračovanie pomerne úspešnej akčnej komédie Rush Hour (u nás známe pod názvom Križovatka Smrti) sa začne nakrúcať koncom leta a New Line Cinema uverejnilo už aj dátum premiéri: 10. august 2007. Uviedol na svojich stránkach oficiálny web venujúci sa hlavnému hrdinovi Jackie Chanovi.

Po úvodných problémoch s Chrisom Tuckerom ktoré obleteli celý svet, sa uvažovalo pôvodne o tom, že Rush Hour 3 ani nebude. No herec sa nakoniec umúdril a ďalšia Križovatka uzrie svetlo sveta. Chanov web je dosť skúpi na slovo, čo sa týka poodhalenia nového príbehu. Na verejnosť zatiaľ prenikol len stručný obsah. Šéf inšpektor Lee a detektív Carter sa znova púšťajú do nerovného súboja so zločinom, tentokrát s jedným z gangov čínskej triády v hlavnom meste Francúzka. Okrem Paríža sa v novej snímke budú odohrávať scény v New Yorku a Los Angeles.

Réžie sa tak v prvom prípade zhostil i teraz Brett Ratner. Jackie momentálne točí film Rob-B-Hood, ktorý ho vyťažuje naplno, preto sa nakrúcanie začne v neskoršom termíne. V každom prípade sa máme načo tešiť. Jackieho akčné komédie si totiž držia určitý štandard a vyznávači tohto štýlu vedia, že v jeho prípade platí: čím starší, tým leší.