Robert De Niro a Sylvester Stallone sa po viac ako 15 rokoch opäť stretnú v jednom filme (prvýkrát to bolo v Krajine policajtov, 1997). Komediálne ladená snímka Grudge Match ideovo nadviaže na ich úspešné filmy z minulosti. Robert De Niro stvárnil boxera Jakea LaMottu v Zúriacom býkovi (Martin Scorssese, 1980) a kariéru Stalloneho ako Rockyho netreba hádam nikomu pripomínať.

Informácie o projekte, v ktorom sa azda najslávnejší boxeri strieborného plátna postavia proti sebe, boli oficiálne potvrdené už minulý mesiac. Netreba sa ale báť, nepôjde o priame pokračovanie týchto filmov či o crossover. Postavy Rocky a LaMotta sa v Grudge Match priamo neobjavia. To len ich herecký predstavitelia stvárnia dvoch starých boxerov, ktorí sa rozhodnú rozdať si to priamo v ringu ešte poslednýkrát. Dôvodom ich rivality je ako inak žena, ktorú stvárni Kim Basinger.

Obavy trochu vzbudzujú scenáristi, ktorí nemajú zatiaľ veľa skúseností (jeden z nich píše úspešný seriál Vincentov svet) a režisér Peter Segal. Tomu sa v komediálnom žánri darí tak všelijako. Výraznejšie úspechy dosiahol snímkami ako The Longest Yard (2005), či 50x a stále po prvý raz (2004). Premiéra je plánovaná na rok 2014 a ak pôjde všetko dobre, sen mnohých fanúšikov by sa mohol vyplniť.