Uhorková seriálová sezóna už pomaly, ale isto končí, a tak sa už čoskoro nebudeme musieť pozerať len na reprízy starých seriálov. Na svojich seriáloch začala pracovať aj televízia Markíza.

Prvú epizódu tretej série veľmi obľúbeného seriálu Susedia budete môcť zhliadnuť už 7. septembra o 20:00. Termín seriálu je netradičný, keďže sa bude jednať o piatkový prime time, na čo si budú musieť diváci po pondelkových premiérach zvyknúť. Susedia museli totiž ustúpiť tretej sérii hudobnej súťaže Slovensko hľadá SuperStar a uvoľniť jej svoj pôvodný vysielací čas.

Podľa prvých informácií zverejnených na stránkach televízie sa môžeme v prvých epizódach tešiť na rozuzlenie dovolenky, ktorou sa ukončila druhá séria seriálu. Zaujať môžu aj nový susedia, ktorých príchod určite rozvíri pokojné vzťahy medzi obyvateľmi domu.

Nezabúda sa taktiež ani na podobne úspešný seriál Ordinácia v ružovej záhrade. Pôvodný formát televízie Nova, ktorý začala vo vlastnej podobe vysielať partnerská televízia Markíza si podobne ako sitkom Susedia získal množstvo stálych divákov.

Aj tento seriál sa dočkal opätovného spustenia nakrúcania. Od augusta štáb tvrdo pracuje na nových epizódach rodinného seriálu, ktoré budú tvoriť jeho druhú sériu. Ako informovala televízia Markíza na svojich internetových stránkach, samotnému spusteniu druhej série seriálu bude predchádzať špeciálna epizóda, ktorá bude zostrihom prvej série. Televízia Markíza ju odvysiela 3. septembra o 20:00. Tá má divákom ozrejmiť vzťahy a udalosti, ktoré sa stali v prvej epizóde a pripraviť divákov na ostré spustenie druhej série, ktorá sa začína 4. septembra o 20:00.