Jedinečný vizuálny TROJROZMERNÝ zážitok v slovenských kinách!

3D animovaná rozprávka o troch odvážnych muchách, ktoré si splnili svoj sen a leteli spolu s človekom na Mesiac.

Cesta na Mesiac 3DNat, I.Q. a Scooter trávia celé dni premýšľaním nad tým, ako vyriešiť istý malý, delikátny problémik. Potrebujú sa totiž dostať na Mesiac. Chcelo by to vymyslieť prístroj, ktorý by ich vyniesol do vesmíru. Lenže, ono to nie je také jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Vo chvíli keď sa začnú vyrovnávať s tým, že sa po Mesiaci nikdy neprejdú, a že sa na neho budú navždy pozerať zo Zeme, celkom náhodou zistia, že najbližšie dni plánuje NASA dlho očakávaný let človeka na Mesiac. Táto informácia má pre troch kamarátov nevyčísliteľnú hodnotu. Príležitosť treba bez váhania využiť. Nech sa už deje čokoľvek, treba vymyslieť plán. Zhodnú sa na tom, že najjednoduchšie bude vletieť priamo na palubu Apolla 11. Prípadne niečo podobné. To doladia neskôr. Nemuselo by to byť vôbec náročné a navyše, je málo pravdepodobné, že si neželaných pasažierov niekto všimne. Nat, I.Q. a Scooter sú totiž tri, a ako by sa na prvý pohľad zdalo, celkom obyčajné muchy.

Noc pred štartom Apolla 11 uletia z domu a vybavení skafandrami nastúpia nasledujúce ráno, každý na pleci jedného z troch astronautov /Armstronga, Aldrina a Collinsa/ na palubu vesmírnej lode.

Štart Apolla 11 sledoval každý kto mohol, a ako sme doteraz nevedeli aj muchy. Malí astronauti síce unikli ľudskému oku, ale každá mucha, ktorá sa v ten deň pozerala, videla, že na palube nie je iba človek. Nat, I.Q. a Scooter sa tak okamžite stali hrdinami celého mušieho sveta.

Cesta na Mesiac 3D Cesta na Mesiac 3D

Ale z tohto neuveriteľného úspechu sa netešili všetci rovnako. Na východnej pologuli sa začína plánovať tajná misia na zničenie troch dobrodruhov. Ruskí kolegovia vysielajú do vesmírneho centra ostrieľaného a drsného agenta Jegora, ktorý má za cieľ zabrániť úspechu západných „nepriateľov“. A keď už raz má Jegor svoju úlohu, je naozaj najlepšie nestretnúť ho…

Troch kamarátov čaká nádherná cesta vesmírom.
Pred návratom na Zem budú musieť zvládnuť zopár maličkostí – beztiaž, zachrániť Apollo 11 a vysporiadať sa s tvrďasom Jegorom.

Pozývame Vás na 3D cestu vesmírom.

Zistíte, že všetko bolo vlastne tak trochu inak …
… a, že plniť si svoje sny sa naozaj oplatí …

Film bude na Slovensku uvedený vo svojej plnohodnotnej 3D verzii.Divák bude film sledovať s okuliarmi určenými na 3D projekcie v klasických kinách a multikinách.