Tenet © Warner Bros. Pictures Tenet © Warner Bros. Pictures

Detaily nového filmu od Nolana s názvom Tenet, bohužiaľ, stále ukrýva Warner Bros. Pictures pod rúškom tajomstva. Okrem informácií, že vo filme si zahrá John David Washington po boku Roberta PattinsonaElizabeth Debicki vieme len toľko, že by to mal byť epický akčný trhák s predpokladanou premiérou 17. júla 2020. 

Divákom však už bola dopriata malá ukážka toho, na čo sa zhruba môžu vo filme tešiť. Krátka upútavka však nebola oficiálne vydaná digitálne. Christopher Nolan je známy tým, že svoje filmy nakrúca predovšetkým pre kiná IMAX a tiež tým, že do kín púšťa ich prológovy, a to na premiérach iných filmov. Inak to nebolo ani s upútavkou pre Tenet, ktorá ukazuje postavu Johna Davida Washingtona, ako skúma dve identicky vyzerajúce diery po nábojoch.

O celkovom príbehu existuje veľa špekulácii, keďže aj samotný scenár uchovávajú v úplnej tajnosti. Herci si ho vraj prvýkrát čítali v zamknutej miestnosti a po jeho dočítaní tam scenár aj museli nechať. V minulosti sa hovorilo taktiež o možnosti, že trailer sa ani neobjaví na internete,  a premietať sa bude len v kinách. Ďalšia ukážka, o ktorej sa hovorí aj ako o prológu sa odpremieta čoskoro na decembrovej premiére novej časti Star Wars –  The Rise of a Skywalker v IMAX kinách a mala by sa postarať o ďalšiu dávku napätia.