Na nože (Knives Out) © 2019 Forum Film SK Na nože (Knives Out) © 2019 Forum Film SK

Nečakaný kinohit Na nože (v origináli Knives Out) prekvapil tržbami a tak sa jeho pokračovanie azda aj očakávalo. Pri rozpočte okolo 40 miliónov dolárov zarobil vyše 310 miliónov. V prvom filme bolo pátranie po páchateľoch úspešné, tvorcovia už vypátrali streamingovú službu, ktorá dá do sveta pokračovanie.

Súboj platforiem ponúkajúcich filmy a seriály vyhral Netflix. Cena je skutočne závratná, podľa serveru Deadline.com má ísť až o približne 450 miliónov dolárov, ktoré firma ponúkla za druhý a tretí film. Prekvapivý hit tak dosiahol ďalší nečakaný úspech ešte pred začiatkom výroby. Tá má podľa plánov oficiálne odštartovať 28. júna 2021 v Grécku.

Na nože (Knives Out) © 2019 Forum Film SK

V oboch prípadoch sa scenára a réžie ujme, tak ako v prvom prípade, Rian Johnson. Menoslov obsadenia zatiaľ nie je známy, potvrdený bol len návrat svojského detektíva s výrazným prízvukom, Benoitoa Blacka, v podaní Daniela Craiga. Film ešte nemá oficiálny dátum premiéry, Netflix sa však chce poponáhľať. Je teda možné, že zažije v krátkom čase dve veľké premiéry s Danielom Craigom v hlavnej úlohe, keďže na jeseň je naplánovaná premiéra najnovšej bondovky Nie je čas zomrieť.

O aktualite informoval server Deadline.com.