/Herečka Renee Zellweger (hrala napríklad v Denníku Bridget Jonesovej a dostala Oscara za vedľajšiu úlohu vo filme Návrat do Cold Mountain) sa pred pár mesiacmi vydala za country speváka Kennyho Chesneyho a rozhodla si urobiť ročnú pauzu vo filmovaní.

Lenže teraz, po štyroch mesiacoch manželstva, zapĺňa stránky bulvárnych novín svojou žiadosťou anektovať manželstvo. Tento rozruch ale prináša aj jednu dobrú správu pre filmový priemysel, a to to, že Renee sa rozhodla znovu filmovať

Svoju filmovú pauzu Renee preruší natáčaním filmu Miss Potter o spisovateľke detských kníh Beatrix Potter. Renee by mala stvárniť práve túto hlavnú rolu vo filme. Jej hereckým kolegom vo filme bude ďalší kvalitný herec – Ewan McGregor, s ktorým sa už raz stretla pri natáčaní filmu, keď spolu točili film Kašlem na lásku (Down with Love).

Na režisérsku stoličku sa zase posadí austrálsky režisér Chris Noonan, z ktorého tvorby sme u nás mohli vidieť iba vcelku vydarenú rodinnú komédiu Babe – galantné prasiatko. Natáčať by sa malo začať asi tak na jar 2006 v Anglicku a popri hraných scénach sa vo filme objavia aj animované sekvencie.