No nie je to skvelé? To na čo sme čakali niekoľko rokov sa už nakrúca! Radosti ako smetí! Takže sa pozrime, čo nového sa udialo na pľaci štvrtého pokračovania legendárnej ságy Indiana Jones.

Začnime. Do už tak hviezdneho ansámblu (vo filme sa vedľa Forda objaví oscarová Cate Blanchett a Ray Winstone) pribudol oscarový veterán John Hurt (mladý si ho pamätajú z V ako Vendetta, pamätníci zo Slonieho Muža).

Pre mnohých však smutnou správou bude to, že Indy ostane v štvrtom dieli bez otca: Pýtali sa ma na to už toľkokrát, že by sa už aj patrilo podať oficiálne vyjadrenie. Dosť som nad tým premýšľal a viem že ak by existoval film ktorý by ma donútil odistí z dôchodku, bol by to Indiana Jones. Mal som rad prácu so Stevenom aj Georgom (Lucasom) a mať za syna Harrisona Forda bola pre mňa cťou. Ale koniec koncov, byť v dôchodku ma baví. Cez to všetko mám však pre Juniora radu: Nech sú potvorí digitálne, útesy nízke a pre dobro všetkého, vždy nos po boku bič, pre prípad keby si chcel utiecť od kaskadéra. Majú úžasné obsadenie a jediné čo môžem dodať je: Zlomte väz všetci! Uvidíme sa 28. mája v kinách!. (prevzaté z portálu www.comingsoon.net)

Čo dodať? Bolo nám cťou Sir Sean.