Michael_DouglasV decembri uplynie 20 rokov od momentu, keď bola do kín uvedená vynikajúca snímka Olivera Stone Wall Street s Michaelom Douglasom a Charliem Sheenom v hlavných úlohách. Voľné pokračovanie ponesie názov Money Never Sleeps a bude sa zaoberať osudmi Gordona Gekka.

Túto postavu vynikajúco stvárnil Michael Douglas (získal za ňu Oscara), ktorý by sa mal tejto úlohy zhostiť aj tentoraz (a keďže je aj producentom, netreba o tom pochybovať). Ak si pamätáte, tak Gordona Gekka na konci Wall Street uväznili. Money Never Sleeps (inak jedno z Gekkových mott) sa zamerá na Gordonov osud potom, čo ho prepustia na slobodu a vyzerá to tak, že k prevýchove rozhodne nedošlo.

Kto ďalší sa vo filme objaví dnes ešte nie je známe, ale väčšina fanúšikov dúfa v návrat Charlieho Sheena. Isté však je, že o réžiu Oliver Stone záujem neprejavil. O scenár sa postará Stephen Schiff, ktorý napísal napríklad scenár k filmu Stratení v mori a spolupracoval na ďalších. Nakrúcanie by sa malo rozbehnúť začiatkom budúceho roka a do kín sa Money Never Sleeps dostane v roku 2009.