Bolo Yeung patrí rozhodne k najznámejším (a podľa mňa aj k najviac zapamätatelnejším) filmovým „záporákom“ 80. a 90. rokov v tituloch akčného žánru. Preslávil sa predovšetkým ako hlavný zloduch vo filmoch Krvavý šport (1988) a Dvojitý zásah (1991), kde si zahral po boku Jean-Claude Van Dammea, ale v minulosti spolupracoval aj so samotným Bruceom Lee napríklad vo filme Drak prichádza z roku 1973. Mimochodom, v tomto filme si zahrali aj Chuck Norris a Jackie Chan.

Naposledy sa objavil v snímku Tiger Claws II z roku 1997 a dnes sa po 10 rokoch (!) opäť vracia na filmové plátno. „The Beast from the East“ (v preklade „Beštia z Východu“), ako ho zvykli prezývať, si zahrá vo filme Blizhny Boy: Final Fight pod režisérskym vedením Erkena Ialgasheva a Jalala Mehriho. Jedná sa pochopiteľne o akčný film, ale o deji nie je zatiaľ nič známe. Každopádne je úctyhodné, že aj napriek pokročilému veku (Bolo má už 68 rokov!) sa tento kung-fu šampión a kulturista nebojí ukázať divákovi, že aj teraz na to ešte stále má.

Vo filme Blizhy Boy: Final Fight hrá hlavnú úlohu neznámy vietnamský herec Cung Le a okrem Bola Yeunga mu budú sekundovať aj ďalšie zaujímavé staronové tváre akčných filmov – napríklad David Carradine (Kill Bill), Eric Roberts (Najlepší z najlepších) a Gary Busey (Zóna úniku). Naozaj skvelé obsadenie.