Režisér Jon Turteltaub oznámil nedávno pre denník LA Daily News, že pokračovanie dlho očakávaného filmu National Treasure 2 sa začne nakrúcať v priebehu budúceho roka.

Filmové pokračovanie zavedie našich dobrodruhov do nových a ešte nepoznaných krajín ako v minulom diely. Uvidíme mnoho vzrušujúcich miest v Amerike ako aj z celého sveta. „Tak ako sme točili prvý diel, tak pri druhom sa nič nezmení, preto sa bojím niečo prezradiť, ale nebudem prekvapený ak sa vo filme vyskytne Mount Rushmore“, povedal Jon Turteltaub.

„Sme iba na úplnom začiatku produkcie,“ povedal ešte Turbeltaub. Vo filme uvidíme známeho a veľmi obľúbeného Nicolasa Cagea (Gone in Sixty Seconds, 8 MM), Justina Bartha, Diane Krugerovú (L´empire des loups – Ríša Vlkov, Four Brothers), Jona Voighta a Harveyho Keitela. „Každý je späť okrem tých, čo sú v base alebo mŕtvi“, dodal Jon.

Sama som zvedavá na toto pokračovanie úspešného filmu. Ale ak sám režisér povedal, že vo filme uvidíme to, čo sme videli v jednotke, oplatí sa ho vôbec natáčať a vidieť?