Dobrá správa pre všetkých priaznivcov rozprávok, fantasy príbehov či proste fanúšikov Narnie. Walt Disney a Walden Media už začali pracovať na scenári druhého pokračovania úspešnej fantasy ságy – Narnia : Princ Kaspian.

Meno nového režiséra nie je do týchto dní známe, no o niekoľko týždňov sa to stane minulosťou. Novozélanďan Andrew Adamson sa ani na chlp nepriblíži k svojmu prsteňovému krajanovi. Aj keď Narnia nebola priam skvelá a u kritikov neurobila až takú veľkú dieru, aká sa očakávala, v kinách bodovala na 110%. Stala sa jedným z kasovo najúspešnejších filmov v histórií. Umiestnila sa totiž v prvej 50-tke najlepšie zarábajúcich filmov. Prvý diel len doteraz zarobil po celom svete vyše 530 mil. $.

Polemiky ohľadom druhého pokračovania skončili. Nakrúcanie sa začína koncom tohto roka a Princ Kaspian vtrhne do kín pravdepodobne na sklonku roka 2007. O kasový úspech má postarané. Len či sa zlepší kvalita. To sa teraz určite nedozvieme, ale už asi všetci dobre vieme, že Harry Potter má vážneho konkurenta.